dimarts, 28 d’abril del 2009

ÈXIT DE LA TANCADA A L'IES ESTEVE TERRADAS I ILLA

Comunicat de la Assemblea del IES-SEP Esteve Terradas i Illa,


Avui Dilluns dia 27 d’Abril hem aconseguit tancar-nos al nostre institut, l’ IES-SEP Esteve Terradas i Illa. Havíem programat la entrada a partir de les 17:00 hores, al principi la cosa semblava bastant fluixa, però s’ha anat animant cap allà les 18:00; som al voltant de 30 persones. Havíem programat diverses activitats:

18:00 – 19:00 Torneig de Futbol

19:00 – 20:00 Moviments Socials (No ha pogut realitzar-se)

20:00 – 22:00 Videofòrum (1984/ Camino a la perdición/ Una terapia peligrosa)

Al voltant de les set de la tarda el director ens ha comunicat en una assemblea a la qual l’hem convidat, que no ens autoritzava la tancada i que només compliria les ordres de Conselleria d’ Educació - si calia trucar als Mossos d’Esquadra. Ens ha cedit el telèfon per poder trucar als mitjans de comunicació i a qui necessitéssim. Allà al voltant de les 21 hores hem tingut la última reunió amb el Director que ens ha comunicat que ens obriria el gimnàs per dormir, i els lavabos, amb tres condicions que per el moment s’estan respectant.


Des de l’Assemblea de l’ IES-SEP Esteve Terradas i Illa valorem molt positivament el fet de que ens cedeixin un espai per poder dormir. Som al voltant de 30 persones, ens acompanyen 3 mares i alguns professors. L’ ambient ha estat sempre de diàleg i negociament. La tancada conclourà demà a les 6 del matí, tal i com hem acordat.


La nit ha estat curta, hem dormit, el que més 4 hores perquè hem fet un petit debat sobre Bolonya que ha acabat tard. A les 6 del matí, tal i com havíem acordat amb la direcció del centre, hem abandonat les instal·lacions fins a les 8 per entrar, com també havíem promès, a les corresponents classes.


NO A BOLONYA, NO A LA LEC

CAP PASSADA ENRERE EN LA LLUITA CONTRA BOLONYA

1 comentari:

  1. PLAN BOLONIA: UNIVERSIDAD S.A.
    .
    http://elproyectomatriz.wordpress.com/2009/01/18/plan-bolonia-universidad-sa/

    ResponElimina