dilluns, 27 d’abril del 2009

el 29 d'abril: vaga i manifestació


El pròxim dimecres 29 d'abril hi ha convocada una vaga arreu dels Països Catalans per seguir denunciant el comportament de les administracions i l'intenció de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior a privatitzar l'educació dels nostres centres.

El mateix dimecres a les 12h a la Plaça Universitat de Barcelona: manifestació! I durant el vespre es durant a terme diferents concentracions locals simultàniament.

Ahir llicenciat, avui graduat, demà precarietat!

Tornem a sortir al carrer tot mostrant el nostre rebuig a les intencions de les administracions impedint vagues, mobilitzacions, xerrades i tancades als nostres instituts mentre s’amaguen darrere els Mossos
d’Esquadra i els equips directius ens coaccionen i sancionen sense fonament.
Han posat l’ensenyament en venda, deixen de banda les realitats de classe i menyspreen l’importància de l’educació i l’aprenentatge.

Porten una vena als ulls i les butxaques plenes, però aquest pla d’estudis no soluciona cap problema, ens cal un sistema educatiu totalment públic d’on no se’n exclogui la classe treballadora, un sistema català, que rebutgi el sistema patriarcal i qualsevol discriminació, una educació popular, on els i les estudiants, poguem informant-nos, participar i decidir sense patir cap abús de poder per part de les direccions.

Manifestacions, expulsions, expedients, ocupacions, referèndums, càrregues policials, detencions, identificacions, la vaga de fam del nostre company Tomàs, la brutalitat policial del 18 de març... Tot això ens encoratja a seguir endavant i ens mostra als estudiants del país que la lluita és l’únic camí i que cal seguir denunciant la repressió que pateix el moviment estudiantil contrari al Pla Bolonya i a la política privatitzadora del conseller Ernest Maragall i el govern d’entesa.

Ens seguirem mostrant contràries a l’actitud de les autoritats universitàries i dels centres de secundària i diem ben clar que no ens quedarem de braços creuats davant les agressions que patim les estudiants mobilitzades en defensa de l’educació pública i de qualitat.

Aturem Bolonya! Aturem la LEC!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada