dijous, 23 d’abril del 2009

Comunicat de la CAEGB als moviments socials: davant de la situació fem una crida d'ocupació

Comunicat de la CAEGB als moviments socials: davant de la situació fem una crida d'ocupació
Des de Gramanet del Besos fem una crida a tota la gent que pugui venir a ocupar l'institut Ramon Berenguer degut a les circumstancies citades a continuac


1) La directora de l'IES Ramon berenguer s'ha mostrat en contra de l'ocupació i a amenaçat de cridar els mossos d'esquadra des del primer moment.

2) Degut a la conjuntura de les últimes ocupacions dels institus veiem convenient seguir endavant amb la nostra ocupació ja que les tancades passades han rebut una repressió que a derivat en l'anul·lació d'alguna de les ocupacions programades.

3) Davant la reunio de al directora aquest mati amb dos caps de la policia del mossos d'esquadra, veient molt factible el compliment de les seves amenaces.

Davant d'aquests fets la CAEGB no s'intimidarà i durà a terme fins les últimes circumstancies aquesta acció ja que trobem important la realització de les jornades de reflexió.

DEMÀ a la 1:30 hores (arribada dels mossos ) es convoca a tothom a L'IES RAMON BERENGUER.
Tant si es fa l'ocupació com sino la protesta durarà fins diumenge, a fora o a dintre del recinte, per això demanem que s'apropi tothom al migdia o al llarg de la tarda.

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ, GRAMANET SEMPRE SERA EXEMPLE DE LLUITA!!

CONTRA BOLONYA OKUPEM LES AULES!!!!!!!!!

Av. Ramon Berenguer IV, 157, Santa Coloma de Gramenet 08924
(Bus B-30, parada del Poblat Ibèric , parada L1 St.coloma)

3 comentaris:

  1. Es sol.licita que és penji la nota de premsa de la CAEGB.

    http://www.kaosenlared.net/noticia/roda-premsa-tancada-lies-ramon-berenguer-iv-gramenet

    ResponElimina
  2. Aquesta mena de convocatòries són les que desprestigien les mobilitzacions estudiantils.Les ocupacions de centres educatius han de tenir un contingut i discurs reforçat per uns objectius assolibles, no la típica "marcada de paquete" tan habitual de certs sindicats que ja tots coneixem i que s'amaguen sota la màscara de l'anonimat i de la "unanimitat" inexistent del moviment estudiantil. NO US DEIXEU ENGANYAR!

    ResponElimina
  3. Està bé que això ho digui una persona que firma com anònim...
    Quins objectius assolibles proposa el que pregona que no ens deixem enganyar com si ell tingués la veritat absoluta?
    I per cert, no veig perquè han de desprestigiar el moviment estudiantil, car els estudiants d'aquest centre tenen tot el suport dels seus pares, veïns i associacions de Santa Coloma...
    Colega, ens podríem informar abans de denigrar propostes que ni t'has enterat d'on han sortit i el rere social de fons que hi ha?
    Al cap i a la fi, no és casual que Santa Coloma essent una reconeguda ciutat obrera faci les accions més atrevides. Si més no, això denota el classisme imperant en el sistema educatiu.

    ResponElimina