dimarts, 26 de maig del 2009

LA DIRECCIÓ DE L'IES JAUME VICENS VIVES: DEMOCRÀCIA 0!

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)de l'IES Jaume Vicens Vives es reafirma en la seva postura i rebutja l'actitud dels membres de l'equip directiu de l'IES Jaume Vicens Vives de Girona pel comportament antidemocràtic que ha mantingut els últims mesos, just després de l'ocupació pacífica i informativa de l'institut que van dur a terme una quarantena d'estudiants.

El SEPC aposta per un model educatiu horitzontal i popular, on els estudiants, per tant el 80 % de la comunitat educativa, tingui la màxima representació dins els òrgans de decisió i acabar amb l'intenció desmesurada de les direccions dels institus en silenciar la veu dels alumnes.

Per tot això, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans exigim la dimissió de la directora del centre, Elisabet Saguer, per la seva manca de responsabilitat envers el sistema democràtic de l'institut i per l'actitud que va mantenir durant l'ocupació de l'institut (crits, plors, menyspreu, etc.).

El SEPC no ens oblidem de l'actitud coaccionadora del cap d'estudis, Artur Antúnez i de l'abús de poder i la falta de respecte cap als pares, mares i estudiants. No oblidem tampoc la complicitat de l'equip directiu tot obeint les ordres del departament d'educació que potencia plans d'estudis com el Pla Bolonya i la LEC que arriben al màxim extrem elitista i privatitzador de l'educació.

Seguim avançant per l'educació popular!
SEGUIM CONSTRUINT LA PÚBLICA!

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
Girona, 26 de maig de 200

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada