dimecres, 22 d’abril del 2009

La tancada a l'IES Industrial de Sabadell tot un èxit




Ahir dilluns 20 d' Abril del 2009, les diferents assemblees d’ estudiants que formem el MAES-Moviment d’Assemblees de Sabadell i la majoria d' estudiants de l' IES Escola Industrial de Sabadell, ens vam tancar per a obrir un espai obert de debat sobre les lleis educatives i altres temes d’ actualitat. L’acció és també una mostra de disconformitat davant d’ aquestes lleis educatives que ens han imposat antidemocràticament, degraden l’ educació pública, i deixen les portes obertes a la privatització.

En un principi el centre ens cedia espais per poder fer les activitats i per a poder dormir. La conselleria d'Educació de la Generalitat va enviar odres directes a l'equip directiu del centre de que aquesta tancada era il•legal i per tant no podíem seguir amb les activitats previstes, fins i tot es va amenaçar amb l'entrada dels mossos per a desallotjar els i les estudiants. Tot i així, els i les estudiants van decidir que farien resistència pacífica i que tal i com estava previst, ens quedàvem a dormir, tot i que ho vam fer al pati de l’institut, ha sigut una nit molt llarga i freda...

Des del MAES agraïm tot el suport rebut des dels col•lectius de Sabadell que es van concentrar ahir a quarts de 10 a davant de l'IES Escola Industrial en suport amb els tancats. Tanmateix, agrair als universitaris i altres estudiants d’insituts que es van acostar fins a Sabadell donant mostres de suport. La lluita continua als instituts i ja estan programades altres accions arreu dels Països Catalans.

Per una Educació Pública, Gratuïta, Laica i de Qualitat!

Derogació de la LEC, la LOE, la LOU, la LUC i Reial Decrets, ja!

CONTRA LA MERCANTILITZACIÓ DE L'ENSENYAMENT, FEM SENTIR LA NOSTRA VEU!


MAES-Moviment d' Assemblees d' Estudiants de Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada