diumenge, 29 de març del 2009

Diuen que som una minoria

Segons el president de la generalitat el senyor Montilla diu que els estudiants que ens tanquem a les universitats i que estem en contra de Bolonya som una minoria com diu a aquesta noticia de la vanguardia: link.
Però per contestar al senyor Montilla ens va bassarem en dades reals, si som una minoria com pot ser això:
  1. A la manifestació del 12 de març van haver 25000 estudiants a la manifestació contra el pla de Bolonya.
  2. A la concentració contra el desallotjament de la UB central van haver 10000 persones en contra d'això.
  3. A la manifestació del 19 de març entre professors i estudiants vam haver 80000 persones a la manifestació
  4. A la manifestació del 26 de març van haver 25000 persones en contra de Bolonya i de la repressió policial als estudiants.
  5. Amb tots aquests números es pot dir que no som minoria.
-NO A BOLONYA
-NO A LA LOE-LEC
-NO A LA LOU
-NO A LA LUC
-NO A LA MANIPULACIÓ DE LES DADES DE MANiFESTACIONS, DE LA GENT IMPLICADA, ETC
-MONTA ASSEMBLEES I DECIDEIX PER TU MATEIX!

5 comentaris:

  1. Quan canvieu la cultura del "no", per la de "podem fer...", començareu a ser persones madures.

    ResponElimina
  2. I això que vol dir? Que hem de ser reformistes? Jo no em conformo, i tu?

    ResponElimina
  3. Però si fan un pla com Bolonya, i no ens agrada que em de dir podem fer una altra llei, NO, si estem en contra diem no a Bolonya.

    ResponElimina
  4. Jo estic d'accord amb vosaltres, crec que el pla de Bolonia no és bo de cap manera, pero estaria bé que donéssiu alternatives.

    Si la vostra alternativa es la continuació del sistema universitarí actual, no puc donar-vos el meu suport.

    Jo quan era universitari ja surtiem al carrer per lluitar en contra de Bolonia, llavors si que erem una minoria, pero ademés aquesta minoria teniem un pla alternatiu, que era una universitat popular i gratuita oberta a tothom, no només als estudiants, és a dir, per a joves, currants, pensionistes, inmigrants, etc.

    Jo visc a França ara (per cert ho sentó per a les faltes pero fa molt de temps que no escric en català i a més, amb el teclat francés no tinc la possibilitat de tots els accents), aquí hi ha diverses ciutats on una universitat popular, com la que he comentat, funciona i de forma més o menys continuada. Amb clases magistrals, debats, conferencies, clases pràctiques, etc.

    Està bé di que no, està bé di que n'estem farts i possar-se en contra. Jo ja he arribat a un punt, que per la meva ideologia, em dóba igual la lluita del moment, per a mi tot és una possibilitat per a cambiar el sistema i la societat actuals. Pero una cosa he aprés i es que hi ha d'haver una alternativa.

    de totes formes, continueu lluitan, a la meva época no había una assamblea que reunís a diverses assamblees d'instituts de Catalunya, així que ja demostreu algo de bo, força i llibertat.

    eloi

    ResponElimina
  5. Olé el company Eloi, sí, no tothom tindrà una alternativa, pero molts de nosaltres si la tenim, pero primer hi ha que derrocar el que volen implantar per poder construir la de nova universitat.

    Saluts!

    ResponElimina