dijous, 26 de març del 2009

AL TERRADAS LA DEMOCRÁCIA TAMPOC EXISTEIX

Companys i companyes, m'agradaria aprofitar la llibertat d'expressió que em concedeix aquest blog per denunciar públicament l'absència de democràcia a l'institut IES-SEP Esteve Terradas i Illa.

Com s'ha demostrat en multiples ocasions, com la interrupció de la Cap d'Estudis de FP en les assemblees o bé fotent-nos fora al crit de "tothom a classe" en mig de una ronda de preguntes en la assemblea contra Bolonya. Si més enllà la reiteració en no concedir-nos una assemblea en horari lectiu, entre les 8 i les 11 del matí o bé entre les 11:30 i les 14:30 que es quan fem classe. El més insultant de tot es que desprès ella mateixa al·lega que l'interess del alumnat quan no accedeix a una assemblea de mitja hora per no assabentar-se ben bé i confondres més en el que respecta al Pla Bolonya quan és ella qui possa totes les traves per poder donar una assemblea de veritat i general. També utilizta la pregunta amb aires de superioritat quan pregunta com ha anat una assemblea d'un divendres a les 13:30 que com compendreu no tothom hi va i menys un divendres.

Si passem al Cap d'Estudis de l'ESO i Batxillerat la cossa ja semblarà mes forta, hi han hagut assemblees a on ells ens ha asegurat que informaria als delegats i a la hora de la veritat, cap delegat de l'ESO i Batxillerat se'n havia assabentat de l'event. El passat 14 de Febrer de 2008 segons informacions em va arribar que el mateix Cap d'Estudis havia trucat casa per casa, alumne per alumne, desconvocant la vaga, entre d'altres cosses.

Ja donant més voltes, l'Assemblea del IES-SEP Esteve Terradas i Illa, vam penjar una pancarta que "pacificament" que la retiressim "voluntariament" ja que segons ella ningú ens va donar permís i es va quedar amb un pam de nassos quan el director ens va concebir el permís, encara i que ha estat així, la pancarta ha estat retirada avui i no pas per cap alumne ja que estaba fora de les mans. Potser el servei de neteja de l'institut per ordre, o no, de la direcció del centre.


Per això i moltes més altres cosses, l'Assemblea del Esteve Terradas hem decidit fer una passa classes demanant els vots i la signatura del delegat i professor present per poder fer una assemblea general en la qual podrà venir algún company de la Universitat per expossar que es Bolonya i els seus efectes, o bé, un debat, la qüestió es informar a l'alumnat, un dret que de moment no ens ha estat respectat.

CREEM ASSEMBLEAS, EXPOSEM LA NOSTRA NEGATIVITAT A BOLONYA, A LA LEC, A LA LUC, A LA LOU...

DEMOCRÀCIA AQUÍ I ARA

1 comentari: