dimarts, 24 de febrer del 2009

Bolonya a debat


Aquest dimecres 25 de febrer, a les 19:30, a la sala d'actes de l'IES Alella es celebra un debat televisat en torn a la problemàtica educativa més actual: la reforma de l'educació superior. El conegut com a Pla de Bolonya, i les protestes estudiantils massives en contra de la mercantilització de l'educació pùblica, han fet de l'implantació de l'EES un debat obert a tota la societat.

Amb l'objectiu de fer participar a tothom d'una qüestió fonamental, i sobretot, modeladora de les futures generacions consumidores dels packs uniformes d'intel.lecte, hem decidit convocar un debat teòric sobre Bolonya. Així, sortirem de dubtes, alineacions prematures o crítiques demagògiques. El debat serà a càrrec d'en Josep M. Rotger (sociòleg i professor de la Universitat de Barcelona) i de n'Imma Torra (directora de l'ICE de la Universitat Politècnica de Catalunya), juntament amb dos estudiants universitaris.

Esteu totes convidades, pares, mares, estudiants, professors/es, veïns/es a adquirir més formació sobre Bolonya i conseqüències, que de no ser per l'anhel social de parlar-ne, ens restarien encoberts per aquells alliberats que l'han dissenyat.


1 comentari:

  1. Buff.... Em sembla que el debat va ser un gran fracàs. Els únics que intervenien eren els ponents, que van estar discutint continuamnet, i van fer una presentació de dues hores... Això es un debat?

    ResponElimina