dilluns, 2 de març del 2009

LA DIRECCIÓ DEL VIVES IMPEDEIX UNA TANCADA SIMBÒLICA


El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans volem denunciar els greus fets que s'han produït després de l'ocupació pacífica de l'IES Vicens Vives per part dels estudiants que es manifestaven contra el pla de Bolonya. Després de l'accés dels estudiants a l'IES, accés que s'ha produït legalment ja que era dins l'horari lectiu, la directora, Elisabet Sagué i el cap d'estudis, Artur Antúnez, han amenaçat els estudiants sense cap mena de fonament i els han coaccionat per a què accedissin a un despatx tancat.
L'equip directiu de l'institut ha anat cridant els estudiants, concentrats al pati de l'institut, i ha telefonat als pares d'aquests a fi que se'n fessin càrrec. El més greu, però ha estat l'avís per part de l'equip directiu de l'IES als Mossos d'Esquadra, que han enviat mitja dotzena d'agents de paisà a presenciar l'escena.
Considerem molt greu aquests fets perquè es tractava d'una manifestació i d'una ocupació absolutament pacífica i legítima i per la qual cosa la presència del cos policial era desmesurada, innecessària i coactiva.

És per tots aquests fets que exigim que la conselleria d'Educació a través dels serveis territorials de Girona, comandats per Andreu Otero, revoquin immediatament del seu càrrec la directora, Elisabet Sagué, i el cap d'estudis, Artur Antúnez, per haver amenaçat, coaccionat i exercit un abús de poder sobre els estudiants concentrats.

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans
Assemblea d'Estudiants de l'IES Jaume Vicens Vives
Girona, 18 de febrer de 2008


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada