divendres, 17 d’abril del 2009

Estudiants de Secundària tallen la Diagonal durant deu minuts en protesta contra la mercantilització

Notícia de l'Avui
Ha estat la primera de les mobilitzacions dutes a terme per estudiants no universitaris

Una vintena d'estudiants d'instituts de Secundària han tallat aquest dimecres a dos quarts de set de la tarda la Diagonal a l'alçada de la parada de la línia 3 de Zona Universitat. Ha estat la primera de les mobilitzacions dutes a terme per estudiants no universitaris.

El tall s'ha allargat vint minuts i ha generat cues en els dos sentits de la marxa de la Diagonal. Molts conductors han criticat l'acte tocant el clàxon. Quan ha conclòs la protesta i els estudiants han marxat pel seu propi peu, ha arribat una patrulla amb dos agents de la Guàrdia Urbana.

Els agents han conversat amb alguns dels estudiants, tot i que no han practicat cap detenció. L'estudiant de secundària Iris Coromines, de l'Escola Industrial de Sabadell, ha atribuït el baix nombre de manifestants al fet que resulta difícil coordinar-se a la seva edat. Durant l'acte de protesta, s'ha desplegat una pancarta contra el Pla de Bolonya i la LEC.

A tres quarts de set, el trànsit a la Diagonal ja ha quedat restablert, tot i que encara es deixen notar els efectes del tall i el trànsit segueix molt carregat.

1 comentari:

  1. Així gent, així, farem caure al capital! Anims companys, la revolta esta a punt de començar...

    ResponElimina