dimecres, 4 de març del 2009

Qui són el SE



Avui dia 4 de Març hem anat uns quants companys de les AES a la manifestació convocada pel Sindicato de Estudiantes (SE) a Barcelona. Dins de la jornada de lluita el.laborada per les assemblees de facultat de talls de carretera, els estudiants d’ institut hem anat a la manifestació d’aquest sindicat que no representa a les estudiants i que vol dividir al moviment Estudiantil boicotejant les assemblees de base.

Hem repartit pamflets contra el sindicat d’estudiants juntament amb la FEL (Federació d’estudiants Llibertaris) als estudiants que estaven a la manifestació. Hem aconseguit que la manifestació es partís per la meitat: si ja feien pena amb una manifestació de només 150 persones, encara ho han fet més quan 75 persones aproximadament hem creat un bloc alternatiu.

Hem recordat als assistents que el dia 12 de Març hi ha vaga estudiantil i una jornada de mobilitzacions, i que el dia 14 hi ha convocada una trobada d’ assemblees de secundària i interessats a la UB-Central.

Davant les rabietes dels dirigents alliberats que no són ni estudiants, hem sapigut guardar les formes, deixant en evidència que no som uns radicals com diuen de nosaltres els del SE.

Nosaltres només som estudiants que ens organitzem a través d’ assemblees que no depenen de cap sindicat ni organització, així tothom hi té cabuda.

No als sectarismes! Per un Moviment Estudiantil unit i fort!

Crea assemblees d’ instituts a la teva localitat ! Decideix per tu mateixa !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada